Restaurants & Pubs

Rolde en omstreken heeft u een rijke horeca te bieden: Telefoon Website
Café De Pub

Voor zowel een heerlijke bourgondische maaltijd of een gezellige avond uit bent u bij hen aan het juiste adres. Eetcafe de Pub is gelegen in het hart van Rolde en is al jaren een begrip in de wijde omgeving. Met een eigen restaurant en een sfeervol bruincafé onderscheid Eetcafe de Pub zich van de rest.

0592 241515 www.depubrolde.nl 
Café, Zaal, Restaurant en Slijterij Hofsteenge

Een familiebedrijf dat traditiegetrouw voorop loopt in gastvrijheid en die tot ver buiten Rolde een behoorlijke populariteit geniet. Dit is zeker niet in de laatste plaats te danken aan de informele sfeer die de zaak zo vele gasten heeft bezorgd.

0592 241217 www.horecahofsteenge.nl
Chinees-Indisch Restaurant 'De Lange Muur'

U  kunt bij in het restaurant van dinsdag t/m donderdag van het Onbeperkt Tafelbuffet gebruikmaken! Hierbij krijgt u een soep naar keuze, 3 verschillende voorgerechten en kunt u ook 3 hoofdgerechten samenstellen.

0592 242219 www.langemuur.com
Indiaas restaurant Jammra

Welkom bij Indiaas restaurant Jammra in Rolde! Wij brengen u de authentieke smaak van Zuid-India, verrassend, lekker en veelzijdig. U kunt heerlijk genieten van onze gerechten in ons sfeervolle restaurant of op ons terras.

085-2080071 www.indiaasrestaurantjammra.nl
Restaurant Bowling Drenthe

In het intiem a la carte restaurant op de begane grond kunt u gezellig en heerlijk dineren of steengrillen en dat is natuurlijk goed te combineren met een uurtje bowlen.

0592 242537 www.bowlingrolde.nl 


N.B. Raadpleeg de websites voor de actuele prijzen van de restaurants.